Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Growing up Wild

In vrijheid geboren – jonge dieren in de wildernis

Het observeren van jonge dieren in hun natuurlijke habitat is een bijzondere onderneming. Gelukkig heeft wildlife fotograaf Thorsten Milse deze observaties voor ons vastgelegd op de gevoelige plaat; jonge spelende cheetah’s in de Serengeti, wollige kleine penguins in Antarctica, onhandige jonge ijsbeertjes in Noord-Canada, nieuwsgsierigie mini-kangaroes in de Australische bush, en schuwe tijgerwelpen in de jungles van India. En niet te vergeten de amusante gorillajonkies in de regenwouden van Ruanda.

Thorsten Milse is een international vermaard natuur- en wildlife fotograaf. Zijn foto’s zijn verschenen in tijdschriften als Nature’s Best en BBC Wildlife.

Hij heeft diverse prijzen op zijn naam staan: BBC Wildlife Photographer of the Year en de Grand Prize van een fotowedstrijd gehouden door het Amerikaanse magazine Nature's Best. De laatste ontving hij voor zijn foto’s van kleine ijsbeertjes.

Uta Henschel werkt sinds 1978 als journaliste, gespecialiseerd in natuuronderwerpen, met name de zoölogie en gedragswetenschappen. Ze schrijft voor diverse gerenommeerde Europese tijdschriften en heeft al meerdere prijzen voor haar werk in de wacht gesleept.

Growing up Wild - Thorsten Milse
Pagina’s: 144
Prijs: € 27,50
Uitgever: C J Bucher Verlag
ISBN: 9783765816369

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 16-11-2007
Boeken algemeen