Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Prijswinnaars

Fashion Photography Awards 2007

De in Indonesië geboren, Nederlandse fotografe Nicoline Patricia Malina heeft de eerste prijs gewonnen tijdens de Iconique Societás Excellence in Fashion Photography Awards 2007.

foto: Nicoline Patricia Malina

Nicoline studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en won vanwege haar sterke technische vaardigheid en haar originele benadering van modefotografie.

De prijs is een initiatief van het modetijdschrift Iconique.com en agentschap Societás en heeft tot doel de beste modefotografen van dit moment onder de aandacht te brengen.

Zowel beginnende als professionele modefotografen konden ongeacht hun leeftijd of nationaliteit deelnemen aan de wedstrijd met het thema 'Fête des Fleurs' (Party of Flowers).

foto: Nicoline Patricia Malina

De jury bestond uit Louis Mariette - ontwerpster van de duurste hoed ter wereld (£1.5 million) -, Arkadius, een beruchte avant-garde mode ontwerper, Justin Champney, Joost van Gorsel en Melissa Sterry.

De winnende foto, getiteld By Your Side is te zien op www.iconique.com. Nieuws over de plannen voor de awards van 2008 zullen in januari bekend worden gemaakt.

Redactie
| 04-10-2007
Boeken algemeen