Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Het Photoshop CS3 boek voor digitale fotografen

Vragen, problemen en uitdagingen

De alweer vierde editie van dit boek onthult de meest nieuwe voorzieningen van Photoshop CS3 en is onder te verdelen in vijf categorieën: (1) Bridge CS3, zo anders dan zijn voorganger dat het helemaal herschreven is, (2) de verbeterde Camera Raw, (3) panorama's en Photomerge, met de nieuwe functies Lagen automatisch uitlijnen en Lagen automatisch overvloeien, (4) de nieuwe mogelijkheid om zwartwit om te zetten en (5) de nieuwe afdrukmogelijkheden.

Het boek is zo gemaakt dat je overal kunt beginnen met lezen. De hoofdstukken volgen weliswaar het werkproces van een professional, maar als je een speciale techniek wilt leren kennen, dan ga je gewoon naar de pagina's waarop deze wordt beschreven. Je hoeft niet bang te zijn dat je de technieken achterin niet kunt volgen als je de voorafgaande hoofdstukken niet hebt gelezen.

Het boek is geschreven voor zowel pc als Mac, bij elke techniek zijn de sneltoetsen vermeld. Je kunt de gebruikte foto's downloaden van de website www.pearsoneducation.nl/scottkelby om te oefenen, waarna je vervolgens verder kunt met je eigen foto's.

Jaarlijks traint Scott Kelby duizenden professionele fotografen over Photoshop, en vrijwel al zijn cursisten stellen dezelfde vragen, lopen tegen dezelfde problemen aan en worden met dezelfde uitdagingen geconfronteerd. Over precies die vragen, problemen en uitdagingen gaat dit boek.

De auteur

Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Nikon Software User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals en presentator van de videopodcast Adobe Photoshop TV. Scott heeft vele bekroonde boeken over fotobewerking geschreven, waaronder Het Photoshop CS2 boek voor digitale fotografen en Photoshop Klassiekers. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl van schrijven maakt zijn boeken tot een groot succes.

Het Photoshop CS3 boek voor digitale fotografen - Scott Kelby
Pagina's: 448
Prijs: € 39,95
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
ISBN: 9789043014731

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 03-01-2008
Boeken algemeen