Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Beauty with Brains

Praktisch handboek voor (beginnende) modellen

Nederlandse fotomodellen zijn over de hele wereld gewild. Volgens Maartje Blijleven, auteur van het handboek voor beginnende fotomodellen 'beauty with brains' komt dat omdat de Nederlandse modellen nuchter en vrij zakelijk zijn. Blijleven was zelf tien jaar fotomodel, ze reisde over de hele wereld. In haar boek geeft ze tips op zakelijk gebied, wat moet je weten en wat je wel en vooral ook niet moet doen. Door aandacht voor modellenwerk zoals bij Holland's next topmodel proberen steeds meer mensen de stap naar het modellenwerk te maken.

Maartje Blijleven

Beauty with Brains is speciaal geschreven voor modellen die aan het begin van hun carrière staan. Naast schoonheid wordt er van fotomodellen een grote portie zakelijkheid verwacht. Uit onderzoek van Maartje bleek dat veel modellen niet wisten waar ze belangrijke beroepsinformatie vandaan moesten halen. Sterker nog: de meeste modellen deden maar wat. Ze wilden hun zaken wel goed regelen, maar hadden simpelweg de tijd en kennis niet om alles uit te zoeken.

Maartje schreef de eerste editie van het boek als onderdeel van haar studie communicatie. Dat deel is inmiddels allang uitverkocht, voor de tweede editie heeft ze veel nieuwe zakelijke informatie toegevoegd.

Het boek begint met algemene informatie over modellenwerk, gevolgd door informatie die je nodig hebt als zelfstandig ondernemer het boek eindigt met informatie over werken in het buitenland.

Beauty with Brains - Maartje Blijleven
Pagina's: 96
Prijs: € 19,50
Uitgever: Diverti
ISBN: 9789086710140

Redactie
| 07-09-2007
Boeken algemeen