Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Scott Kelby over Digitale fotografie

Leer de allerbeste technieken van de ultieme expert

Scott Kelby heeft met zijn bestseller Het Photoshop boek voor digitale fotografen de 'digitale donkere kamer' voorgoed veranderd.
In dit boek onthult hij de geheimen van professionele fotografen en vertelt hij hoe ook jij indrukwekkende foto's kunt maken. En dat is vaak makkelijker dan je denkt.

Dit is geen boek vol vakjargon en ingewikkelde theorie. Dit is een boek dat je vertelt welke knop je moet indrukken, welke instelling je moet gebruiken en wanneer.

Aan de hand van bijna tweehonderd goed bewaarde geheimen uit de fotografiewereld leer je al snel veel betere foto's te maken die er scherper, kleurrijker en professioneler uitzien.

Op elke pagina vind je één afgerond onderwerp waarin wordt uitgelegd hoe je nog betere foto's kunt maken.

Dus iedere keer dat je een pagina omslaat, leer je een nieuwe camera-instelling, truc of techniek kennen om je kiekjes in kunstwerken om te toveren.

De auteur

Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Nikon Software User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals en presentator van de videopodcast Adobe Photoshop TV.

Scott heeft vele bekroonde boeken over fotobewerking geschreven, waaronder Het Photoshop CS2 boek voor digitale fotografen en Photoshop Klassiekers. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl van schrijven maakt zijn boeken tot een groot succes.

Scott Kelby over Digitale fotografie - Scott Kelby
Pagina's: 181
Prijs: € 19,95
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
ISBN: 9789043014625

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 03-09-2007
lifestyle