Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Apple introduceert iLife '08

Apple introduceert vandaag iLife '08, de belangrijkste vernieuwing tot nu toe van het bekroonde pakket programma's voor de digitale levensstijl. Het pakket bevat ondere andere een ingrijpend vernieuwde versie van iPhoto.

iPhoto '08 groepeert foto's bij het importeren automatisch in afzonderlijke Events, die elk de foto's van een dag bevatten en worden gemarkeerd door een enkele foto uit de selectie. Door eenvoudigweg met de muis over een Event te bewegen, kunnen gebruikers direct door alle foto's 'bladeren'. De foto's uit een Event kunnen vervolgens worden onderverdeeld in meerdere afzonderlijke Events, zoals een verjaardagfeestje dat 's ochtends heeft plaatsgevonden en een huwelijksfeest in de avond.

Ook is het mogelijk om Events die op meerdere dagen hebben plaatsgevonden, zoals een vakantie of een weekendje weg, te combineren tot een enkele Event. Wanneer een gebruiker bepaalde foto's niet standaard wil weergeven maar ook niet wil weggooien, kunnen deze worden verborgen. Met de geïntegreerde zoekfunctie kunnen gebruikers direct hun foto's terugvinden door alle Events in een keer te doorzoeken met behulp van zoekcriteria als beoordeling, datum of trefwoord.

Met de nieuwe, door Apple ontworpen fotothema's kunnen professioneel ogende afdrukken worden gemaakt op een standaardprinter of diverse soorten afdrukken worden besteld, zoals zelfontworpen fotoboeken met een eigen omslag, via professionele foliedruk afgedrukte fotoboeken met een harde kaft, fotoboeken met een zachte kaft en spiraalbinding die volledig kunnen worden opengevouwen en daardoor gemakkelijker kunnen worden bekeken, en nieuwe kalenders op extra groot formaat.

iLife '08 is per direct leverbaar via de online Apple Store (www.apple.com/nlstore) en via erkende Apple resellers voor een adviesprijs van 79 Euro. Het iLife '08-programmapakket wordt vanaf vandaag meegeleverd met alle nieuwe Macs.

Voor het gebruik van iLife '08 gelden de volgende systeemvereisten: Mac OS X versie 10.4.9 of hoger, een Macintosh computer met een Intel-processor, een PowerPC G5 of PowerPC G4, QuickTime 7.2 of hoger, een dvd-speler voor installatie van de software en 3 GB beschikbare schijfruimte.

Meer informatie over de kenmerken en systeemvereisten van iLife '08 vindt u op www.apple.com/nl/ilife.

Redactie
| 07-08-2007
Boeken algemeen