Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Paint Shop Pro

Digitale foto in één keer opgepept

U schiet veel foto’s met de digitale fotocamera? Dan is het u opgevallen dat lang niet alle digitale foto’s goed zijn gelukt. In negen van de tien gevallen gaat het mis met de belichting en met de scherpstelling. Dat wil zeggen, de digitale foto is te licht, te donker, te onscherp, enzovoort...

Normaal gesproken verdwijnt zo’n digitale foto direct in de Prullenbak. Wat Paint Shop Pro betreft is dat niet langer nodig, want er zijn nogal wat opkalefater-mogelijkheden die soelaas bieden. Te beginnen met ‘Aanpassen’ en ‘Eénstaps-fotocorrectie’.

Overigens is dit een optie die u als ‘Foto verbeteren’ en ‘Eénstaps-fotocorrectie’ ook al op de standaard werkbalk ziet staan.

Met behulp van de functie ‘Eénstaps-fotocorrectie’ wordt de aanvankelijk mislukte digitale foto in één keer compleet door de molen gehaald. Met als resultaat een afbeelding die er beslist mee doorkan !

Dus? Vanaf nu een minder gelukte digitale foto nooit meer weggooien, maar eerst de ‘Eénstaps-fotocorrectie’ van Paint Shop Pro eroverheen gooien. Levert de ‘Eénstaps-fotocorrectie’ nog niet het gewenste resultaat op? Geen nood, want Paint Shop Pro heeft nog voldoende gereedschappen in huis, zij het dat u dan zèlf moet nadenken…

John Vanderaart
| 10-07-2007
Boeken algemeen