Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Restricties

Veel gestelde vragen - Vacature plaatsen

Terug naar 'Veelgestelde vragen - Vacature plaatsen'

Zijn er inhoudelijke restricties voor het plaatsen van een vacature?

In principe bent u vrij om te plaatsen wat u wilt, al hebben wij wel enkele richtlijnen opgesteld om de orde en overzichtelijkheid te bewaren.
Als blijkt dat een vacature aanstootgevende informatie bevat, behoudt Fotografie.nl zich het recht voor deze te wijzigen of te verwijderen.
Het is echter niet toegestaan om in de titel van de vacature bedrijfsnamen, telefoonnummers en/of websites op te nemen. Dit om te voorkomen dat Jobs gebruikt wordt als advertentiemogelijkheid. Bovendien bevordert het de effectiviteit van uw vacature, aangezien de kans op serieuze reacties toeneemt; alleen fotografen met een PRO account hebben zo toegang tot uw contactgegevens.

Wat zijn er verder voor richtlijnen?

We gaan ervan uit en stellen het ook zeer op prijs dat alle reacties die u ontvangt op uw vacature door u beantwoord worden. Indien u op de vacature geen passende reactie ontvangt, verwachten wij dat u de fotografen die gereageerd hebben in ieder geval informeert dat zij niet utgekozen zijn voor de job.

Ook is het een vereiste dat de job die geplaatst wordt een vergoeding biedt. Fotografie.nl is een website waarop beroepsfotografen zich kunnen profileren en wij vinden het ongepast wanneer er onbetaalde opdrachten geplaatst worden.

Meer informatie over de richtlijnen voor het gebruik van Jobs.

|