Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Firmware-update voor Leica Digilux 3 en Panasonic Lumix DMC-L1

De nieuwe firmwareversie voor de Leica Digilux 3 en de Panasonic Lumix DMC-L1 reflexcamera’s behelst niet een setje kleine aanpassingen of het corrigeren van een paar foutjes. Het gaat om het toevoegen van interessante nieuwe functies. Je maakt je camera er dus completer mee. Gratis.

De functies voor meervoudige belichting werden uitgebreid en de beeldstabilisatie kreeg er een derde gebruiksstand bij, speciaal geschikt voor het volgen van een onderwerp.Voor de LCD kwam er een instelling bij voor opnamen vanuit een laag standpunt. De helderheid wordt daarbij sterk opgevoerd. Zo sterk dat het beeld recht van voren veel te licht is, maar schuin van boven juist precies goed.

Handig is de toevoeging van zoom review. Je kunt bij ingezoomde weergave naar het vorige of volgende beeld gaan, prettig bijvoorbeeld als je wilt weten of de scherpte van een serie opnamen in orde is. Verder twee extra witbalansinstellingen, terwijl Auto-ISO nu ook mogelijk is bij sluitertijd- en diafragmavoorkeuze. Er werden ook verbeteringen in de bediening doorgevoerd.

Informatie: www.leica-camera.com, www.panasonic.com.

L. Polder
| 27-06-2007
Boeken algemeen