Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Samsung introduceert megazoomcamera

Dag en nacht superscherp inzoomen

Samsung introduceert met de L77 een megazoomcamera. Met een 7x optische en 5x digitale zoom is elk detail haarscherp in beeld, meldt het persbericht.

Dankzij de elektronische beeldstabilisator (EPS), de meest recente technologie van Samsung, worden foto's op helderheid en scherpte gecorrigeerd. Zonder statief en lange sluitertijden is het mogelijk om digitaal en optisch tot 35x haarscherp in te zoomen. Ideaal om acties van de kinderen in het zwembad of op het voetbalveld te filmen of fotograferen.

Opvallend bij de Samsung L77 is dat deze beschikt over een ingebouwde lichtgevoeligheidsmeter tot op 1600 ISO. Handig onder matige lichtomstandigheden zoals bij romantische dineetjes, bruiloften of concerten. Video-opnames maken kan in een kwalitatief MPEG4- of VGA-formaat van 640x480, 30 fps. Ook tijdens het filmen is het mogelijk om tot 7x in te zoomen. Zonder tussenkomst van een pc zijn alle filmpjes makkelijk te editen en als aparte bestanden op te slaan.

Bevat elf verschillende scène modi om de juiste belichting te regelen. Onder de E-knop gaan de special effecten schuil zoals composite, photo frame en highlight.

Verkoopadviesprijs € 369,- inclusief B.T.W.

Redactie
| 12-06-2007
Boeken algemeen