Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Wonderen van de Zee

Kleuren, vormen en structuren uit een andere wereld

Als u van kunst houdt, of natuur, duiken, onderwaterfotografie, of zomaar van mooie dingen, dan is dit boek een echte "must". Dos Winkel heeft met zijn macro-opnamen van in de zee levende dieren een "Andere Wereld" ontsloten, een wereld van ongelofelijke schoonheid. Fantastische Kleuren, structuren en vormen tonen de onnavolgbare scheppingskracht van de natuur.

Tijdens zijn meer dan 3500 duiken op de prachtigste koraalriffen van de wereld "vangt" Dos Winkel met zijn camera's tot in de kleinste details hun rijke dieren- en plantenwereld. Dos beschrijft bij alle foto's de populaire én de wetenschappelijke naam van de dieren, de plaats waar de foto gemaakt werd en op welke diepte, evenals wetenswaardige informatie over het afgebeelde detail.

Marien biologe Kalli De Meyer, geeft in een uitgebreide inleiding leerrijke informatie over deze complexe en helaas sterk bedreigde ecosystemen van de koraalriffen.
Het prachtige voorwoord werd geschreven door Jean-Michel Cousteau.

Dos Winkel heeft jarenlang een duikschool gehad op Bonaire en heeft overal ter wereld gedoken en onderwaterfoto’s gemaakt. Hij onderneemt samen met zijn vrouw Bertie Winkel expedities naar verafgelegen gebieden en brengt daarvan verslag uit met hun foto’s. Ze publiceren regelmatig in vele tijdschriften, waaronder Grasduinen, National Geographic, Onderwatersport en Duiken.

Wonderen van de Zee - Dos Winkel
Pagina’s: 240
Prijs: € 39,95
Uitgever: Lannoo - Terra
ISBN: 9789020961676

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 10-01-2007
Boeken algemeen