Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

The Coral Reef

Onderwaterfotografie van Dos Winkel

The Coral Reef is het derde boek in de serie onderwaterfotografie van de wereldberoemde natuurfotograaf Dos Winkel. Al eerder verscheen van hem het boek Wonderen van de Zee, en recentelijk is ook Faces of the Deep gepubliceerd.

De onderwaterfotografie van Dos Winkel zal deze zomer op groot formaat te zien zijn tijdens de fototentoonstelling Planet Ocean op de Boulevard in Scheveningen, van 8 juni tot en met 16 september 2007.

Dos Winkel heeft jarenlang een duikschool gehad op Bonaire en heeft overal ter wereld gedoken en onderwaterfoto’s gemaakt. Hij onderneemt samen met zijn vrouw Bertie Winkel expedities naar verafgelegen gebieden en brengt daarvan verslag uit met hun foto’s. Onlangs verscheen van Bertie Winkel het boek Verre Schoonheid met portretten van inheemse mannen en vrouwen en hun versieringen.

Dos Winkel (1947) heeft na twintig jaar onderwater- en natuurfotografie talloze publicaties, prijzen, boeken, ansichtkaarten, tv-films, kalenders en tentoonstellingen op zijn naam staan. Hij publiceerde onder meer in de tijdschriften Duiken, Terra, BBC Wildlife en National Geographic. Hij won twee keer de eerste prijs van het KONICA-Otter festival, werd bij Dive Sights 2001 officieus wereldkampioen onderwaterfotografie en had een paar keer een finaleplaats in de BBC Wildlife Photographer of the Year competition.

The Coral Reef - Dos Winkel
Pagina’s: 144
Prijs: € 19,95
Uitgever:
ISBN: 9789085410263

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 08-06-2007
Boeken algemeen