Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Knuffie op Pad

Kinderboek

Dos en Bertie Winkel, het Nederlandse fotografenduo, reizen al meer dan 30 jaar de wereld af om verafgelegen volkeren en natuurgebieden te verkennen. Zij brengen verslag uit van hun reizen door middel van hun foto’s. Van Bertie Winkel verscheen in het najaar van 2006 het boek Verre Schoonheid, over de versieringen die inheemse mannen en vrouwen op hun lichaam dragen en van Dos Winkel verscheen Wonderen van de Zee en dit jaar Faces of the Deep, met prachtige onderwaterfotografie.

Afgelopen winter waren zij op expeditie in Antarctica en maakten zij fantastische foto’s van de keizerspinguïns die daar leven. Aan de hand van een kleine selectie van deze fotos schreef Patty Scholten het verhaal van de kleuter- keizerspinguïn Knuffie die even genoeg heeft van de dagelijkse sleur en op pad gaat…! Een heerlijk voorleesboekje voor kinderen tot 6 jaar.

Patty Scholten is een Nederlandse stripauteur en dichteres. Haar eerste bundel Het Dagjesdier (1995) bevat 44 dierensonnetten. Daarna volgden nog meer bundels die ook in het Engels en als bibliofiele uitgave verschenen zijn. De prachtige foto’s van de keizerspinguïns en haar speciale relatie met dieren, inspireerden haar tot het schrijven van de vertelling in dichtvorm voor kinderen Knuffie op Pad. Tegelijkertijd zal van haar en Dos Winkel het educatieve kinderboekje Lenny de Blenny verschijnen.

Knuffie op Pad - Patty Scholten/Dos Winkel
Pagina’s: 48
Prijs: € 12,95
Uitgever: N&Amp;Smg Inc
ISBN: 9789085410256

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 18-05-2007
Boeken algemeen