Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Canon 50 jaar

Introductie van vijf nieuwe consumentenproducten

Canon viert haar 50-jarige verblijf in Europa met de introductie van vijf nieuwe consumentenproducten tijdens een speciale gelegenheid in Monaco. Naast een nieuwe camcorder brengt Canon ook vier nieuwe producten voor de fotografie.

PowerShot S5 IS

PowerShot S5 IS
Een 8,0 megapixel digitale compact camera met 12x optische zoom.
Deze nieuwe compacte camera is uitgerust met de bekende Image Stabilizer (IS) technologie, professionele optiek, uitgebreide moviefuncties en introduceert bovendien tal van functies die bijdragen aan een geslaagd resultaat.

De 8,0 megapixel Digital IXUS 950 IS: een upgrade van de bekroonde Digital IXUS 800 IS. De Digital IXUS 950 IS valt op door zijn metalen afwerking in drie tinten en vloeiende lijnen. De camera wordt geleverd met 4x optische zoom, optische Image Stabilizer en
DIGIC III-beeldprocessor.

SELPHY CP750

De SELPHY CP750 en het instapmodel SELPHY CP740 – als vervangers van respectievelijk de SELPHY CP730 en SELPHY CP720 – introduceren voor de eerste keer Rode ogen correctie in de CP-serie. Beide modellen beschikken standaard over grotere LCD-schermen, verbeterde weergave van huidtinten en nieuwe printinstellingen. De SELPHY CP750 beschikt bovendien over extra My Colors foto-effecten en IrSimple compatibiliteit om vanaf mobiele apparatuur via infrarood te kunnen printen.

Redactie
| 14-05-2007
lifestyle