Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

ACDSee zoekt feedback van fotografen

voor nieuwe versie van ACDSee Pro 2.0

ACD Systems International Inc. zoekt gebruikers van haar ACDSee archiveringssoftware om feedback te geven op de bètaversie van ACDSee Pro 2.0. In ruil hiervoor krijgen de testers dertig procent korting op de aanschaf van de nieuwe versie die naar verwachting in de herfst uitkomt.

ACDSee Pro is een archiveringsplatform voor professionele fotografen. Zij kunnen hierin hun beelden bekijken, ontwikkelen, bewerken, organiseren, catalogiseren, publiceren en archiveren. In dertien jaar tijd is de ACDSee software geëvalueerd van een simpele beeldverkenner tot een archiveringspakket.

De afronding van de nieuwste versie van ACDSee Pro 2.0 is afhankelijk van de interactie tussen softwareontwikkelaars en fotografen en van de feedback die gebruikers kunnen geven bij het bètatesten. De bètaversie is compatibel met het nieuwe Windows besturingssysteem Vista.

Mark Franklin, executive vice president of ACD Systems: "Het is voor ons erg belangrijk om in deze cruciale fase feedback te krijgen, vooral omdat steeds meer fotografen een hoger controleniveau eisen in het ontwikkelen van hun RAW-bestanden."

De publieke bètaversie kan gratis worden gedownload vanaf acdseepro.com. Na de testperiode, op 30 september 2007, vervalt automatisch het recht op gebruik ervan. De bètatesters krijgen dertig procent korting op de prijs van de volledige versie van ACDSee Pro. Die is € 96,40 (129,99 dollar).

Gebruikersfora: forums.acdsystems.com
Complete lijst met RAW-formaten die ACDSee ondersteunt: RAW-formaten.

Bron: ACDSee

Karin Oost
| 08-05-2007
lifestyle