Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Kodak Easyshare V803 en V1003

Twee nieuwe 8- en 10 megapixel camera's

Kodak Easyshare V803

Kodak introduceert twee nieuwe digitale consumentencamera's. De Kodak Easyshare V1003 Zoom Digital Camera - met 10-megapixel resolutie en de Kodak Easyshare V803 Zoom Digital Camera - met 8-megapixel resolutie, zijn uitgerust met 3X Kodak Retinar optische zoomlenzen, en worden geleverd in een veelvoud aan kleurkeuzes en accessoires om aan te sluiten op ieders persoonlijke stijl.

De Kodak Easyshare camera's zijn beschikbaar in diverse kleuren: pink bliss, red shimmer, cosmic blue, mystic purple, golden dream, white glaze, silver essence, slate gray en java black. Om de gekleurde camera's te complementeren biedt Kodak ook een reeks nieuwe camera-accessoires, zoals een draagriem uitgevoerd met kralen en een lijn van verschillende leren cameratassen.

Kodak Easyshare V1003

De Kodak Easyshare V1003 en V803 camera's produceren heldere foto's die kunnen worden bekeken op een groot 2,5-inch (6,4 cm) LCD-kleurenscherm. Een aantal opties:
• Nieuwe hoge ISO modus tot ISO 1600 voor heldere foto's in situaties waar weinig licht is.
• Kodak perfect Touch Technology voor automatisch betere, heldere foto's. Deze Kodak technologie beoordeelt iedere foto om schaduwdetails te benadrukken en de foto te voorzien van levendige kleuren.
• 22 scène modi, inclusief eenvoudige 'stitching' voor dynamische panoramafoto's.
• Digitale beeldstabilisatie die gebruik maakt van de anti-blur modus om beweging van de hand of van het voorwerp op de foto tegen te gaan.
• Videomodus om op te nemen als VGA Video (640 x 480) met geluid op snelheid 30 fps. Inclusief tagging voor eenvoudige bewerking en zoeken.
• Hulpmiddelen zoals wazig-beeld alarm, digitale rode-ogen reductie en bijsnijden van foto's voor blijvend betere foto's.

De adviesprijzen van de Kodak Easyshare V1003 en V803 zijn respectievelijk € 249,= en € 199,=.
De camera-accessoires zijn verkrijgbaar vanaf € 19,99.

Redactie
| 05-04-2007
lifestyle