Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Samsung brengt S630 en S730

Nieuwe gebruiksvriendelijke compact camera's

De Samsung S630 en S730 bezitten de allernieuwste snufjes op het gebied van beeldbewerking, maar blijven toch eenvoudig in de bediening. Met de vormgeving ervan wil Samsung stijl en comfort uitstralen.

Na de S-serie van vorig jaar zijn ook deze twee camera's voorzien van een gebruikersinterface en een hoogwaardig objectief. Nieuw is de verbeterde ergonomische grip om beter en scherper te kunnen fotograferen. Met de nieuwe E-knop (Friendly Effect Key) is zonder tussenkomst van een pc, elk gefilmd of gefotografeerd bestand op kleur of vorm te editen. Met deze knop pas je ook Screen Splits en Photo Frames toe. Twee programma's voor speciale effecten. Met het Advanced Shake Reduction-systeem valt elk beeld op de gevoelige plaat vast te leggen, zelfs onder slechte lichtomstandigheden.

De Samsung S630 is een 6 megapixel camera met 3x optische zoom en een 2,5 inch LCD-display. De S730 is een 7,2 megapixel camera met een gevoeligheidswaarde van 1.000 ISO waarmee nog scherpere en gedetailleerde foto's te maken zijn.

Dat fotograferen niet moeilijk is wil Samsung bewijzen met de S630. De twee toestellen horen bij een nieuwe generatie camera's met de meest geavanceerde technieken in stijl en een handige gebruikersinterface. De S630 werkt niet op een aparte accu maar gewoon op twee penlite-batterijen wat de flexibiliteit van de fotograaf ten goede komt.

De Samsung S630 en S730 zijn in de kleuren zwart, zilver, rood, lime en pink vanaf april 2007 beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk € 159,- en € 179,79 inclusief B.T.W.

Redactie
| 01-04-2007
lifestyle