Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Workshops EOS 400D verlengd

Om te vieren dat Canon EOS dit jaar twintig jaar bestaat kreeg de consument de afgelopen maanden bij aankoop van een Canon EOS 400D camera een workshop digitale fotografie ter waarde van 125 euro aangeboden voor 25 euro. Door het succes van de EOS 400D workshop heeft Canon besloten om extra workshops toe te voegen. In deze workshop wordt de consument uitgenodigd om in één dag te leren spelen met de mogelijkheden van de EOS 400D digitale spiegelreflexcamera en er zo meer plezier aan te beleven.

Inmiddels hebben al meer dan 2500 kopers van een digitale Canon EOS 400D zich aangemeld voor een workshop bij het Nederlands Instituut voor Digitale Fotografie (NIDF).

De workshops worden georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Digitale Fotografie (NIDF) en vinden plaats tot en met 30 april 2007 op diverse locaties in Nederland. De inhoud van de workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Jan van der Schans van het NIDF: "Iedereen heeft zijn of haar eigen EOS 400D wat op zich al een band smeedt. Niet alleen is er veel aandacht voor de fotograaf/docent die de camera en het gebruik van licht uitlegt, maar ook ontstaat er spontaan een band; ervaringen en tips worden uitgewisseld. Je merkt dat er opnieuw een heel serieuze belangstelling ontstaat voor fotografie – nu met alle fantastische mogelijkheden die digitaal biedt en Canon met haar producten uitstekende prestaties levert".

De workshop actie is verlengd tot en met 30 juni 2007. De workshops zelf vinden plaats in de periode april t/m augustus 2007. Meer informatie: Canon

Redactie
| 01-04-2007
lifestyle