Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Het beste van Photoshop Elements 5

Scott Kelby verklapt de geheimen van professionals

Photoshop-goeroe Scott Kelby richt zich met dit nieuw verschenen boek op gebruikers van Photoshop Elements 5. Geen langdradige theorie, maar heldere, stapsgewijze instructies die direct resultaat opleveren. Scott Kelby verklapt in dit boek de geheimen van professionals en vertelt wanneer je welke instellingen moet gebruiken en waarom.
Een vervolg op het succesvolle The Photoshop Book for Digital Photographers, niet alleen het bestverkochte boek over Photoshop, niet alleen het bestverkochte boek over digitale fotografie, maar een van de best verkochte computerboeken ooit.

Het beste van Photoshop Elements 5 is zo geschreven dat het niet uitmaakt met welk hoofdstuk je eerst begint, het is geen boek van het type 'bouw de kennis uit die je in hoofdstuk 1 hebt geleerd'. Het register achterin brengt je gelijk naar de pagina die je nodig hebt. Alle foto's die in het boek gebruikt zijn ter illustratie van de handelingen zijn te downloaden via een website, wat het thuis oefenen met de instructies vergemakkelijkt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

In een handomdraai kleurcorrecties uitvoeren
Ongewenste objecten verwijderen
Portretten retoucheren als een professional
Mislukte of beschadigde foto’s redden
Verschillende effecten toepassen
Veelvoorkomende problemen met digitale foto’s oplossen
Eenvoudig fotomontages maken, omgaan met RAW en nog veel meer!

De auteur

Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Photoshop Elements Techniques, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals, trainingsmanager van de Adobe Photoshop Seminar Tour en een veelgevraagd spreker. Scott heeft vele bekroonde boeken over fotobewerking geschreven, waaronder Het Photoshop CS2 boek voor digitale fotografen en Photoshop Klassiekers. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl van schrijven en presenteren maken zijn boeken, seminars en trainingen tot een groot succes.

Het beste van Photoshop Elements 5 - Scott Kelby
Pagina's: 224
Prijs: € 24,95
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
ISBN: 9789043014045

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 27-03-2007
Boeken algemeen