Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Canon introduceert nieuwe Image Gateway

Online fotoalbum

Canon Image Gateway is een online service voor eigenaren van Canon digitale fotoproducten. Een manier voor geregistreerde bezitters van een product van Canon om foto’s online op te slaan, te delen en te printen. Deze service van Canon biedt nu tal van nieuwe functies en gepersonaliseerde inhoud om leden alles uit hun foto’s te laten halen.

De nieuwe en uitgebreide Canon Image Gateway biedt:
• Een gemakkelijke en handige manier om tot 100 MB aan foto’s en films te delen.
• Veel gebruikersvriendelijke functies en mogelijkheden die perfect samenwerken met camera’s en printers van Canon.
• Nieuwe creatieve opties voor het bewerken en printen van prachtige foto’s en de mogelijkheid om prints en fotocadeaus aan te schaffen via printcentrales van derden.
• Online tips en advies alsmede artikelen op maat over tal van verschillende onderwerpen.

Het bekende fotoalbum heeft een volledig nieuw uiterlijk. Gebruikers kunnen tot 100 MB aan foto’s en/of films uploaden en deze gemakkelijk delen met familie en vrienden. Na daartoe te zijn uitgenodigd, kunnen bezoekers foto’s bekijken en, met toestemming, originele foto’s downloaden, prints laten maken bij andere printcentrales of zelf foto’s printen op hun eigen Canon printer. De nieuwe "drag and drop plug-in" maakt het beheren van beelden nog intuïtiever. Gebruikers kunnen hun online album naar wens aanpassen met leuke achtergronden en layouts.

Door een camera rechtstreeks op een computer aan te sluiten, kunnen gebruikers met de functie My Camera hun camera personaliseren en opstartbeelden en geluiden downloaden.

Creatieve opties
Voor fotografen met een Canon EOS D-SLR en gebruikers van Canons Digital Photo Professional (DPP) software biedt deze service een groot aantal Picture Style-programmeringen die zij kunnen downloaden. Picture Style is een speciale functie van Canon die het verwerken van beelden vergemakkelijkt. De programmeringen kunnen worden toegepast op foto’s in de camera of tijdens het bewerken op een computer: elke Picture Style heeft een unieke kleurrespons en biedt geavanceerde controle over scherpte, contrast, kleurtoon en verzadiging.

Dankzij printcentrales van derden beschikt elk lid van CANON iMAGE GATEWAY over een groot aantal creatieve printopties. Niet alleen kunnen leden hoogwaardige prints van hun beelden laten maken, zij kunnen foto’s ook op bekers, T-shirts of zelfs muismatten laten printen. En natuurlijk kunnen gebruikers foto’s ook rechtstreeks op een fotoprinter van Canon printen.

Naast een range online handleidingen – waaronder Digital Photo Basics en het All-in-One Printer Idea Book – komt elke abonnee in aanmerking voor speciale artikelen die volledig op het door hen geregistreerde product zijn afgestemd.

Informatie: CANON iMAGE GATEWAY

Redactie
| 24-03-2007
lifestyle