Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Digitale fotografie voor Dummies

Dit boek staat vol met kleurenfoto's van wat je allemaal kunt bereiken met je digitale camera en geeft je insider-informatie over camera’s, geheugenkaarten, accessoires en compostitie. Daarnaast wordt aandacht besteed aan belichting en scherpstelling, je foto’s bewerken, op je computer zetten en afdrukken, en nog veel meer.

Net als elke nieuwe technologie, kunnen digitale camera’s mensen een beetje afschrikken. Als je de stellage met digitale camera’s bekijkt in je favoriete winkel, word je waarschijnlijk geconfronteerd met een stortvloed van technische termen en afkortingen – CCD, megapixel, JPEG enzovoort.

Deze technische termen zijn misschien heel gewoon voor de technologieliefhebbers die al langer met digitale camera’s werken. Maar ben je een gewone consument, dan kan een uitspraak als "Dit model heeft een megapixel-CCD en kan 60 beelden opslaan op een 8-Mb CompactFlash-kaart bij maximale JPEG-compressie" van de verkoper genoeg reden zijn om je snel te verstoppen achter de gewone fotocamera’s.

Digitale fotografie voor Dummies helpt je op weg om een succesvolle digitale fotograaf te worden; van het kiezen van een camera tot het fotograferen, bewerken en afdrukken van je foto’s. En je hoeft geen expert te zijn op het gebied van computers of fotografie om te begrijpen waar het over gaat.

De auteur

Julie Adair King is een actieve fotograaf en auteur van verschillende bestsellers over digitale fotografie, waaronder Digitale foto’s maken voor Dummies.

Digitale fotografie voor Dummies - Julie Adair King
Pagina's: 384
Adviesprijs: € 27,95
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
ISBN: 9789043012102

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 05-01-2007
lifestyle