Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Kodak introduceert nieuwe digitale fotolijsten

Kodak introduceert vier nieuwe digitale fotolijsten die een levendige presentatie geven van ieders favoriete foto's en video's, met op de achtergrond de favoriete muziek van de gebruiker. De fotolijsten zijn in vier verschillende versies verkrijgbaar: 10-inch en 8-inch WiFi, en 8-inch en 7-inch standaard. Alle fotolijsten zijn gemakkelijk in het gebruik, hebben een uitgebreid menu en een multifunctionele afstandsbediening.

De verwisselbare covers zorgen ervoor dat de fotolijsten bij elke inrichting en smaak passen. De fotolijsten zijn voorzien van KODAK Color Science, WiFi functionaliteit, ingebouwde luidsprekers en 128MB intern geheugen voor het gemakkelijk delen van foto's en video's.

Onder begeleiding van de favoriete muziek van de gebruiker kan men nu out-of-the-box gemakkelijk van foto's en video's genieten.

De installatie is gemakkelijk en men kan binnen no time genieten van elke JPEG foto, de meeste videoformaten (MPEG 1 en 4, MOV, AVI) en MP3 muziek, gebruikmakend van alle populaire memory-card formaten (CF, SD, MMC, xD en MS). Tevens kan men gebruik maken van elk digitaal bestand afkomstig van elke digitale camera, PC, Jump Drive en Flash Drive via USB 2.0. De luidsprekers zijn ingebouwd in de lijst zodat de fotopresentatie ondersteund kan worden door geluid.

Een afstandsbediening geeft gemakkelijk toegang tot alle functionaliteiten van de fotolijst; kies de locatie van de foto's, pas de presentatie aan, en selecteer foto's en video's om te kopiëren, te verwijderen, te draaien, op in te zoomen of te printen. Een draadloos thuisnetwerk (WiFi 802.11 b/g) geeft de mogelijkheid draadloos foto's te bekijken die op de computer staan of verbinding te maken met de KODAK Gallery en zo online fotoalbums direct op de fotolijst af te spelen.

Om de fotolijst zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het interieur, zijn er verschillende covers beschikbaar, waaronder ijsbloemenglas, warm walnotenhout, whiteboard (schrijf erop en veeg het af) en antiek zilver.

Adviesprijzen variëren van € 139,= tot € 289,=.

Redactie
| 22-03-2007
lifestyle