Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Twee edities van Adobe Photoshop CS3

Photoshop CS3

Naast de Photoshop CS3-software voor ontwerpers en professionele fotografen, presenteert Adobe ook Photoshop CS3 Extended, een compleet nieuwe editie van Photoshop waarmee creatieve professionals de grenzen van digitale beeldbewerking kunnen verleggen.

Photoshop CS3 Extended bevat alle features uit Photoshop CS3 plus extra mogelijkheden voor de integratie van 3D, motion graphics en het meten en analyseren van beelden. Speciaal geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de architectuur, de bouw, de medische wereld en de wetenschap.

Professionals op het gebied van film, video en multimedia, grafisch ontwerpers en webdesigners kunnen met Photoshop CS3 Extended Photoshop-tools voor beeldbewerking inzetten wanneer zij 3D- en beeldgebaseerde content bewerken. Film- en videospecialisten kunnen 3D-modellen visualiseren en meerdere videobeelden aanpassen, tekenen en klonen. Animators kunnen nu 3D-content renderen en opnemen in hun 2D-composities. Grafisch ontwerpers en webdesigners kunnen een animatie creëren van een serie beelden en deze exporteren naar verschillende formats, zoals QuickTime, MPEG-4 en Adobe Flash Video.

Photoshop CS3 Extended

Photoshop CS3 Extended biedt daarnaast eindgebruikers de mogelijkheid kwalitatieve en kwantitatieve data uit beelden te kopiëren. Als aanvulling op de meet- en analyse-instrumenten, kunnen architecten, medici en wetenschappers gebruik maken van betere ondersteuning voor gespecialiseerde beeldformaten, waarmee ze beelden in hun oorspronkelijke formaat kunnen bekijken, annoteren en bewerken. Radiologen kunnen nauwkeurig de voortgang van hun patiënten monitoren, wetenschappelijk onderzoekers kunnen animaties van medische beelden creëren voor presentatiedoeleinden en architecten kunnen nauwkeurige metingen van objecten in 3D verrichten.

Zowel Photoshop CS3 als Photoshop CS3 Extended worden formeel geïntroduceerd op 27 maart 2007. De adviesverkoopprijs voor Photoshop CS3 is 689 euro en 1069 euro voor Photoshop CS3 Extended. De release voor Macintosh en Windows staat gepland voor de lente van 2007.
Voor meer informatie, zie Adobe.

Redactie
| 09-03-2007
lifestyle