Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Prinses Máxima lanceert ANP World Portraits

foto: Robin Utrecht
Peru: Soledad Aragon Cano en Monica Clarabel Aragon Cano, 18 november 2006.

Prinses Máxima verricht op 5 maart in het Museon te Den Haag de officiële lancering van World Portraits. Daar bezoekt zij ook als eerste de gelijknamige expositie.
World Portraits, een collectie portretten uit de hele wereld, is een nieuw product van ANP Photo en geldt als het eerste, wereldwijde initiatief om betrokkenen mee te laten delen in het verkoopsucces van de foto waaraan ze hun medewerking hebben verleend.

De geportretteerde krijgt geld voor elke publicatie van de foto ongeacht waar hij of zij zich ter wereld bevindt. In tweede- en derdewereldlanden krijgen de modellen hun geld via microbanking-faciliteiten.
De geportretteerden zijn geen professionele modellen, maar 'gewone' mensen die ter plaatse een zogenoemd model release contract tekenen. Hiermee geven ze toestemming voor het gebruik van hun foto voor alle publicatiedoeleinden.

Een deel van de collectie van World Portraits is te bezichtigen op www.world-portraits.com. Alle foto's van World Portraits zijn tegen de gebruikelijke tarieven te bestellen of te downloaden op www.anp-photo.com

Redactie
| 12-02-2007
Boeken algemeen