Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Supplies

Ilford lanceert Inkjet Photo Paper Range

Ilford heeft een nieuwe serie fotopapier ontwikkeld die meer gericht is op de dagelijkse wensen van de consument.
Zoals geldt voor alle Ilford-producten, is de nieuwe reeks geschikt voor alle inkjetprinters van goede kwaliteit, waaronder die voor afdrukken zonder marges.

Eén van de nieuwigheden van de nieuwe ILFORD Inkjet Photo Paper Range, is de kleurcode waarmee de categorieën worden aangegeven: Good voor alledaagse foto's, Better toont en voelt aan als een echte foto en Best voor superieure en traditionele foto's.

ILFORD heeft tevens ICC Colour Management profielen ontwikkeld als ondersteuning voor de productseries ILFORD Premium Plus en ILFORD Premium Photo. Hiermee kan de consument gerichte bestanden downloaden voor de printer in combinatie met OEM inkt en het ILFORD media-aanbod. De ICC-profielen maken het voor de amateur-fotograaf mogelijk om een professionelere afbeelding te creëren. De gebruikers kiezen op de website van ILFORD simpelweg de printer en de media die ze gebruiken en downloaden vervolgens het profiel.

Hiermee biedt Ilford nu vijf mogelijkheden:

- ILFORD Premium Plus Geeft de consument de gelegenheid bijzondere afbeeldingen te printen met professionele resultaten. Te gebruiken voor fotoalbums of om in te lijsten.

- ILFORD Premium Photo Speciaal ontwikkeld om de afdrukken het gevoel en uiterlijk van een echte foto te geven. Het is geschikt voor fotoalbums, inlijsten en plakboeken.

- ILFORD Photo Voor het printen van alledaagse foto's om uit te wisselen met familie en vrienden.

- ILFORD Office Voor zakelijk gebruik, zowel thuis als op kantoor, met CD/DVD labels, visitekaartjes en dubbelzijdig matpapier.

- ILFORD Create Voor creatieve gebruikers.

Via de website www.ilford.com kunnen de gebruikers van de ILFORD Inkjet Photo Paper Range nuttige tips en informatie vinden om het beste te halen uit iedere afbeelding.

Redactie
| 07-02-2007
Boeken algemeen