Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Máxima; 5 jaar Prinses der Nederlanden

Jubileumuitgave met bijzondere collectie foto’s

Máxima, de redster van het koningshuis. Op 2 februari vierde ze haar vijfjarige huwelijk met Prins Willem-Alexander, een periode waarin Máxima met haar charmante uitstraling en sociale betrokkenheid het Nederlandse vorstenhuis glans gaf. In Máxima; 5 jaar Prinses der Nederlanden, met meer dan driehonderd foto’s, een terugblik.

Iedereen houdt van Máxima, de geboren Koningin. De populariteit van de Oranjes bij de Nederlandse bevolking is groter dan ooit. Zoveel blijkt uit genoemde titel. Het boek vertelt een sprookje: het huwelijk, de geboorte van de prinsesjes Amalia en Alexia, de bezoeken in het land, vakanties, buitenlandse reizen, haar werk, bruiloften, begrafenissen en vele andere bijzondere momenten. 2007 Is het jaar van Máxima en Willem-Alexander: hun vijfjarig huwelijksjubileum, de geboorte van hun derde kind en de 40e verjaardag van Willem-Alexander. Vanaf zijn geboorte is hij Koning-in-opleiding en het moment dat hij als Willem IV op de troon komt nadert met rasse schreden. Ook daar wordt uitgebreid bij stil gestaan.

De uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met uitgeversmaatschappij De Telegraaf en samengesteld en geschreven door verslaggever Koninklijk Huis Alex de Vries en chef Haagse redactie Menzo Willems van De Telegraaf. De foto’s zijn afkomstig uit de databases van Telegraaf- en freelance royaltyfotografen.

Maxima, 5 Jaar Prinses der Nederlanden - Alex de Vries en Menzo Willems
Pagina’s: 128
Prijs: € 14,95
Uitgever: House of Knowledge
ISBN: 9789085103523

BESTEL DIT BOEK:

Cees Visser
| 04-02-2007
Boeken algemeen