Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Fotograferen met je mobieltje

Peter de Ruiter

Kan je een goede foto maken met een telefooncamera? Ja, meent Peter de Ruiter, ambassadeur van het fotomobieltje. Een toelichting daarop geeft hij in zijn boek Fotograferen met je mobieltje, waarin bovendien meer dan honderd foto's die het bewijzen.

Miljoenen mensen beschikken inmiddels over een mobiele telefoon met een camera. Ze fotograferen er lustig op los en daar blijft het bij. Jammer, vindt Peter de Ruiter. Volgens hem worden de meeste mogelijkheden van het fotomobieltje niet benut. Dat terwijl de kwaliteit van de camera's inmiddels zo hoog is, dat veel modellen niet onderdoen voor een eenvoudige digitale camera. Goedgelukte foto's kun je printen tot A4 of zelfs posterformaat.

In het al net zo handzame boek Fotograferen met je mobieltje gaat De Ruiter in op het verkennen en benutten de mogelijkheden van het fotomobieltje en geeft hij de mobieltjesamateur uiteenlopende tips en trucs ("Kijk goed naar wat je fotografeert."). De Ruiter: "Eigenlijk is de cameratelefoon de ideale manier om te leren fotograferen. Mensen laten zich bij een echte camera vaak afleiden door de techniek. Op een telefoon zitten geen knopjes en trucjes die je aandacht afhouden van waar het om gaat: het beeld en het moment."

Fotograferen met je mobieltje - Peter de Ruiter
Pagina’s: 129
Prijs: € 9,95
Uitgever: Elmar
ISBN: 9789038917238

BESTEL DIT BOEK:

Cees Visser
| 23-01-2007
Boeken algemeen