Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera: Nikon

Voor iedereen die een digitale camera van Nikon heeft gekocht en de nieuwe opties allemaal wil ontdekken, is er nu het boek Fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera: Nikon.

Met de komst van de digitale camera kregen fotografen een uitgebreid scala aan nieuwe mogelijkheden erbij. Waar je vroeger van te voren moest kiezen voor kleur of zwartwit of voor een bepaalde filmgevoeligheid, kan dat nu per opname of zelfs achteraf. De mogelijkheid om kleuren te filteren zijn enorm uitgebreid en digitale foto’s zijn achteraf onbeperkt te bewerken.

Wie het maximale uit zijn Nikoncamera wil halen, kan uit het zojuist verschenen Fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera: Nikon veel bruikbare tips halen. Het boek gaat niet alleen in op de specifieke kenmerken van de camera’s, maar geeft tegelijkertijd aanwijzingen hoe fotografische technieken zijn te verbeteren. Je leert meer over belichting, kleur, flitsen en scherpstellen. En je krijgt informatie over beeldbewerken, raw en Capture NX, het fotobewerkingsprogramma dat ontwikkeld is voor de bewerking van Nikon-raw-bestanden.

Het boek bevat veel fraaie voorbeeldfoto’s die met een Nikoncamera zijn gemaakt en waarvan wordt verklapt welke instellingen daarbij zijn gebruikt. Je ziet dus direct welke effect bepaalde instellingen hebben. Al met al een boek voor iedereen die kennis wil maken met de geheimen van zijn Nikoncamera.

De auteur

Dré de Man werkte enige jaren als fotojournalist en is sinds 2000 hoofdredacteur van Software Release Magazine, Java Magazine en Optimize. Hij schreef eerder verschillende boeken over digitale fotografie en Photoshop.

Fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera: Nikon - Dré de Man
Pagina's: 218
Prijs: € 19,95
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
ISBN: 9789043015462

Redactie
| 09-01-2007
Boeken algemeen