Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Prijswinnaars

Nikon Pro wint International Publication of the Year

Nikon Pro, Nikons internationale tijdschrift voor professionele fotografen, heeft voor het derde achtereenvolgende jaar de prestigieuze prijs International Publication of the Year ontvangen van de Association of Publishing Agencies (APA).

Vertegenwoordigers van de APA hebben bij het kiezen van een winnaar gekeken naar de kwaliteit van het ontwerp en de verstrekte informatie. De jury was onder de indruk van de prestatie van Nikon Pro om uitzonderlijk werk van professionele fotografen te combineren met het geven van productdetails op een informatieve en aantrekkelijke manier.

Resultaten van wereldklasse

Nikon Pro is ontworpen om de internationale lezers te informeren over de selectie en het gebruik van hun Nikon-apparatuur voor het maken van foto’s. De resultaten die fotografen met de apparatuur van Nikon hebben bereikt, en die in het tijdschrift worden getoond, bewijzen hoe belangrijk het is om te investeren in apparatuur van goede kwaliteit. Het tijdschrift tracht de waarden van Nikon over te brengen: een traditie van pionierende innovatie, die grote waarde hecht aan het plezier en het kunstgevoel in fotografie.

De jury verklaarde: 'We hebben Nikon Pro gekozen tot International Publication of the Year vanwege de prachtige balans tussen mooie representaties van fotografie als kunstvorm in combinatie met productinformatie.'

De lezers schijnen het hiermee eens te zijn. Uit het laatste jaarlijkse lezersonderzoek werd duidelijk dat 85 procent van de ondervraagden vindt dat Nikon Pro een nuttige bron van informatie is. Maar liefst 77 procent gebruikt Nikon Pro om op de hoogte te blijven van de technologische ontwikkelingen en 71 procent gebruikt Nikon Pro om ideeën op te doen voor nieuwe aankopen.

Nikon Pro verschijnt drie maal per jaar in vier verschillende talen in 27 landen.

Redactie
| 09-01-2007
lifestyle