Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Corel introduceert Snapfire DVD Maker

Corel Corporation heeft vandaag Corel® Snapfire™ DVD Maker geïntroduceerd, de eerste module voor het nieuwe Corel Snapfire Plus – een intelligent alternatief voor de software bij digitale camera's. Hiermee kun je gemakkelijk leuke en creatieve diapresentaties van foto's en video's op dvd's branden en afspelen voor familie en vrienden op de dvd-speler die op uw tv is aangesloten.

Snapfire Plus, de uitgebreide versie van de gratis Snapfire-download, biedt gebruikers alle benodigde gereedschappen voor het gemakkelijk indelen, verbeteren en delen van digitale foto's en videoclips. Niet alleen soundtracks, ook aangepaste overgangen, bijschriften en unieke bewegingseffecten kunnen worden toegevoegd.

Met deze module kunnen gebruikers Snapfire-presentaties van de computer halen en meenemen naar de huiskamer. Daarnaast kunnen gebruikers gemakkelijk een echte dvd-ervaring krijgen, compleet met aanpasbare menu's en hoofdstukken waarmee zij snel hun favoriete foto's en videoclips kunnen kiezen en opzetten onder de Snapfire-presentaties op de dvd.

Kijk voor meer informatie op de Snapfire website

Redactie
| 21-12-2006
lifestyle