Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Adobe Photoshop CS3 beta

Sinds 15 december heeft Adobe zijn Photoshop CS3 beta online gezet voor download (momenteel al meer dan 200.000 downloads). Voorwaarde om deze te gebruiken is wel dat je over een CS2 licentie beschikt. De definitieve versie van Adobe Photoshop CS3 staat gepland voor het voorjaar van 2007.
Wat zijn de meest opvallende voordelen van deze nieuwe versie?

Voor de Intel Mac gebruikers onder ons is het grootste voordeel van de applicatie eindelijk Universal geworden is en dat uit zich voornamelijk in betere performance. Kijk voor een uitgebreide test hiervoor bij de Macworld Photoshop CS3 performance test.
verder kent Camera Raw (4.0) een groot aantal veranderingen en verbeteringen zoals een nieuwe manier om met Curvers om te gaan, er is een introductie van "Smart Filters", de kloon tool is is geupgrade en talloze andere grote en kleine wijzigingen.
Wil je een goede indruk krijgen wat je met de nieuwe features kan doen dan is de website van Russel Brown een aanrader, hij is van Adobe en is een Photoshop ontwikkelaar van het eerste uur, op zijn website zijn een aantal video lessen de bekijken in QuickTime. ga hiervoor naar The Russell Brown Show

Adobe Photoshop CS3 beta kan worden gedownload via http://labs.adobe.com.

Systeemvereisten
Voor de Beta-versie van Adobe Photoshop CS3 zijn de aanbevolen systeemeisen als volgt. Voor Macintosch: Max OSX 10.4.8 of 10.5, 1 GHz PowerPC® G4 of G5 processor, Intel-gebaseerde Macintosch. Voor Windows: Intel® Xeon®, Xeon Dual, Centrino® of Pentium® 4 processor, Microsoft Windows XP met Service Pack 2 of hoger, Microsoft Windows Vista. Beide platformen vereisen 512 MB RAM en een 1024x769 resolutiescherm. Photoshop CS3 Beta verloopt spoedig na de launch van Photoshop CS3 in het voorjaar van 2007.

Redactie
| 30-12-2006
lifestyle