Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Kerst met BenQ-camera

BenQ introduceert de dunste (14.7 mm) camera op de markt. Deze cameralijn bestaat uit verschillende kleuren, maar de meest opvallende is wel de kerstrode camera. De rode versie uit de compactlijn van BenQ ziet er niet alleen stijlvol uit maar heeft ook enkele in het oog springende specificaties.

Bijvoorbeeld de Pentax Super Multi-Coating-lens met 3x optische zoom en een helder 2,5-inch lcd. De BenQ DC-X720 met roestvrijstalen behuizing en metalen greep heeft een G-Mark Good Design Award en een iF-design award gewonnen. De camera biedt een resolutie van zeven megapixels, uitstekend voor superscherpe kerstkiekjes. Ook als men een uitvergroting wil maken blijft het beeld scherp en vol detail. De BenQ-camera is uitgerust met een Pentaxlens met super-multi coating technologie tegen hinderlijke reflecties en Sliding Lens System. Hiermee wordt ieder detail, vorm en kleur scherper en helderder weergegeven. De X720 is verder voorzien van de Super Shake-Free-functie (S.S.F) voor heldere- en natuurlijke kleuren bij de opname van foto’s en video’s. De gebruiker hoeft zich dus niet meer te ergeren aan bewogen beelden, maar maakt door deze functie zelfs dansend op kerstavond nog scherpe foto’s.
De X720 is verkrijgbaar in kerstrood, cool zilver, matzwart en parelmoerwit. Alle camera’s zijn vanaf december verkrijgbaar in de winkel en kosten € 259,=. De rode camera is alleen verkrijgbaar bij Media Markt.

Redactie
| 14-11-2006
Boeken algemeen