Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

HP lanceert reeks mobiele fotoprinters

Thuis of onderweg, met een mobiele fotoprinter is de plaats geen obstakel meer om direct foto’s af te drukken en (uit) te delen. Met de mobiele Photosmart-printers van HP is - leve de optionele batterij - zelfs het ontbreken van stroom geen belemmering meer. Dankzij een nieuwe inkttechnologie in de nieuwste modellen zijn deze afdrukken bovendien direct droog en watervast.

De nieuwe serie telt drie modellen. Zo geldt de HP Photosmart A516 als een instapmodel; het is mogelijk de foto’s eerst te bekijken op het kleuren lcd via geheugenkaartsloten voordat je ze afdrukt.
De HP Photosmart A618 laat het toe om via ingebouwd Bluetooth gemakkkelijk de foto’s van je mobiele telefoon uit te printen. Bovendien is een iPod op de printer aansluiten. Het apparaat print op meerdere formaten, te weten 10x15 cm, 13x18 cm, en panoramaformaat (10x30 cm).
De HP Photosmart A717 (zie foto) sluit de rij en is ontworpen voor gebruikers die een mobiele printer wensen die tot 4000 foto’s in zijn geheugen opslaat. Op het 6,35-cm kleurenscherm zijn foto’s te bekijken en te bewerken voordat ze afgedrukt worden, allemaal zonder gebruik van een pc. Foto’s opslaan en printen kan vanaf geheugenkaarten, PictBridge compatible camera’s, vanuit een iPod of vanaf een mobiele telefoon (Bluetooth-adapter is optioneel).

Adviesprijzen:
HP Photosmart A516: € 99,=
HP Photosmart A618: € 149,=
HP Photosmart A717: € 199,=

Redactie
| 13-11-2006
Boeken algemeen