Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Bestellingen

Hoe kan ik de status van mijn printbestelling bij Fotografie.nl controleren?

U ontvangt een e-mail van ons over de status van een bestelling. Bestelt u geen gewone fotoprint premium, dan ontvangt u van ons een e-mail zodra de bestelling verzonden is.

Wat moet ik doen als mijn bestelling te laat is?

Als u de bestelling niet binnen de indicatieve levertijd ontvangen hebt, verzoeken we u nog twee werkdagen te wachten. Heeft u de bestelling daarna nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden. Wij kunnen u dan sneller van dienst zijn.

Kan ik mijn bestelling van foto's nog annuleren?

Fotoproducten zijn speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor geldt er geen zichttermijn zoals omschreven in de Wet Koop op Afstand. Zodra uw betaling bij ons binnen is, beginnen we direct met produceren. Vanaf dat moment is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.

Alle producten op Fotografie.nl zijn print-on-demandproducten, dat wil zeggen dat ze alleen in opdracht vervaardigd worden. Het voordeel hiervan is dat we uit een zeer ruim assortiment kunnen leveren. Het nadeel is dat we niet zomaar de producten terug kunnen nemen als deze toch niet bevallen; er zal een duidelijk argument gegeven moeten worden waarop de retournering van het product is te baseren. Bij akkoord voor retournering van een in opdracht vervaardigd product keert Fotografie.nl maximaal 65 procent van de aankoopkosten uit.

Door uw bestelling te plaatsen geeft u aan kennis genomen te hebben van en akkoord te gaan met de Algemene Verkoopvoorwaarden Prints van Fotografie.nl.

|