Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Wat is Fotografie.nl?

Fotografie.nl zet zich in voor de hedendaagse fotograaf met een veelzijdig online publiciteitsplatform en een gemakkelijk te gebruiken fotoverkoop systeem.

Fotografie.nl geeft iedere deelnemende fotograaf meer kans om gezien te worden op internet voor een kennismaking van jou en je werk of puur als extra lijn naar je eigen website. Deze moderne online omgeving bieden we aan in de vorm van een PRO start account, voor slechts € 4,99 per maand.

Kernpunten PRO account

Met een PRO account ben je allereerst zichtbaar op de Fotografen pagina: deze vermelding linkt naar een eigen pagina met bedrijfsinformatie, foto's van recente uploads, verwijzingen naar alle fotowerken en de mogelijkheid voor een interview, visie, biografie en contact. Ook kan het publiek ervoor kiezen om zijn/haar favoriete fotografen te volgen en deze allemaal in 1 keer een offerte aanvraag te doen.

In Galeries plaats je foto's van evenementen, fotoshoots en reportages die je ook kunt verkopen. Je kan galeries ook gebruiken om naar te verwijzen naar voorbeeldfoto's van aangekondigde workshops.

In Kunst plaats je artistiek fotowerk wat verkocht kan worden als Fineart of Canvas print. De afhandeling van de opdracht en bezorging van het werk wordt voor je uit handen genomen.

In Portfolios toon je vrij of in opdracht gemaakt werk in een portfolio als weerspiegeling van specifieke kwaliteiten. Hier geen fotoverkoop maar een bundeling van je beste werk in diverse portfolio's

Veel fotografen geven ook Workshops tegenwoordig en om hiervan het succes in het verkrijgen van deelnemers te vergroten dan kan je deze activiteiten promoten op de Workshops pagina van Fotografie.nl. Je kan de workshops zelf opgeven en activeren in je admin omgeving.

PRO leden hebben een streepje voor

Fotografie.nl is er voor de fotograaf! Dus ...als jij incidenteel publiciteit wil geven aan iets, bijvoorbeeld een eigen tentoonstelling of een ander speciaal moment dan zijn wij je graag van dienst. Onder het voorbehoud dat onze redactie zelf beslist of het een passend en vermeldenswaardig bericht is.

Online foto verkoopsysteem

De foto's die je verkoopt met ons systeem worden automatisch en snel verwerkt en verzonden door een van onze fotolabpartners. De winstmarges op de downloads en fotoproducten die je aanbiedt kan je zelf bepalen. Je bepaald ook zelf welke fotoproducten je wel en welke je niet wilt aanbieden. Alles is eenvoudig in te stellen in je admin omgeving.

Aanmelden PRO account

Meld je zonder zorgen aan, want vanaf € 4,99 per maand doe je al mee en opzeggen kan zonder opzegtermijn.
Heb je al een gratis account bij ons? Log dan eerst in en meld je daarna aan.

Meld je direct aan voor een PRO account

|