Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

«

Alice van der Sluis

~  Recente uploads  ~

Visie

Jaren geleden ben ik spontaan de fotovakschool gaan doen. al snel bleek ik talent te hebben voor visuele kunst, toch zou het nog jaren duren voordat ik mijn passie had gevonden. Nu ben ik een visueel kunstenaar die internationaal exposeert. (ArtExpo Milaan, Colorida Art Gallery, Lisbabon, Portugal. Publicatie op populair Grieks kunst en mode blog en publicatie in Contemporary Art of Excellence book 2017).

Ik maak geen foto's, maar leg ideeen vast, ideeen die eerst ontstaan in de geest. Ik heb daarbij een sterke voorliefde voor surrealisme.

Ik bied mijn werk alleen aan in gelimiteerde edities met certificaat van echtheid en gesigneerd en voorzien van vertificatie nummer op de achterkant van de print. Mijn werk is alleen verkrijgbaar op hoogwaardig museum kwaliteit materiaal en is gep

Trefwoorden

surrealisme conceptueel kunst

Biografie

Alice is een visueel kunstenaar met een voorliefde voor surrealistische fotografie. Jaren geleden heeft ze een tweejarige training gevolgd aan de fotovakschool waar ze vooral de technische aspecten van fotografie heeft geleerd. Jaren later zou dit de basis blijken te zijn voor Alice als visueel kunstenaar.
Nu is Alice een kunstenaar die ideeen vastlegt door gebruik te maken van fotografie en Photoshop, maar dit is een creatief proces dat zich bovenal in de "mind" afspeelt.De uitdaging is altijd om iets nieuws te creeeren en daarmee eventuele technische en praktische problemen op te lossen."Als ik het technisch niet weet, zegt ze, dan ga ik net zolang door totdat ik een oplossing heb gevonden". Dit daagt haar uit om creatief te zijn en nieuwe manieren, nieuwe technieken te leren om creatie

Statistieken

Lid sinds
1 series in Kunst
6 foto’s in Portfolios

Alice van der Sluis Fine Art Photography

www.alicevandersluis.com
 
 
0621837793

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

toparrow.png