Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

«

Alex de Smit

~  Recente uploads  ~

Visie

Een visie is iets wat blijkbaar voortdurend verandert, vooral als fotograaf wordt je daar aan herinnerd als je ziet wat je een paar jaar geleden produceerde, dat zou je dan nu toch weer anders doen. Een ding blijft wel hetzelfde, de liefde om een mooi en krachtig beeld neer te zetten, of dat nu een grote zakelijke klant betreft of een particulier portret maakt geen verschil, en dan blijft het ook een leuk vak.

Trefwoorden

portret
zakelijk
stilleven
landschap
product
lightpainting
groepen
fotomarketing
baby
retouche
beeldbewerking
studio

Biografie

Ik ben begonnen met bedrijf Adpix v.o.f. met het maken van reclame- en bedrijfsfotografie, daar is later onder de naam Funpix (fotomarketing) een extra fotoactiviteit bijgekomen en tot op de dag van vandaag een belangrijk bedrijfsonderdeel. Daarnaast ook erg veel ervaring met het fotograferen van pasgeboren babies, en last but not least is de website Fotografie.nl door ons opgezet om op die manier weer op een andere leuke manier betrokken te raken met Fotografie.

Statistieken

Lid sinds 4 October 2005
10 foto's in Kunst
89 foto’s in Portfolios
78 pageviews

Portfolios

bekijk meer portfolios

Bedrijfsreportage Duijvelaar Pompen

9 foto’s

Golf flight

23 foto’s

Kunst

bekijk meer kunst

Interview met Alex de Smit

Wanneer ben je begonnen met fotograferen ? 
Rond mijn 20ste de camera gepakt en wat arty foto's gemaakt, na de eerste maand direct al een expositie gehouden samen met andere fotografen in het plaatselijke cafe "De Slof".

Wat is je favoriete onderwerp om te fotograferen? 
Ik hou ervan om portretten te maken, de interactie met de mens en daar het mooiste uit weten te halen is een leuke en spannende aangelegenheid.

Welke fotografen of beeldmakers inspireren jou het meest? 
Niet zozeer grote namen als wel de mooie beelden van grote fotografen en onbekende fotografen kunnen zeer inspirerend zijn, er staan altijd weer nieuwe fotografen op met een frisse kijk op de zaak, dat maakt het erg boeiend.

Wat is er bijzonder aan jouw talent? 
Paul Huf heeft ooit een fotoboek uitgebracht getiteld "Leeg kijken" , dat is een mooie term die ik wel van toepassing vind, iets wat je in de loop der jaren blijkbaar ontwikkelt.

Wie of wat zou je nog altijd een keer willen fotograferen? 
Het contemplatieve bezig zijn met landschapsfotografie lekker in de buitenlucht of het maken van stillevens in de studio is als handeling zelf erg aangenaam om te doen.

Adpix fotostudio

www.funpix.nl www.funpix.be www.babyfotografie.nl
A. van Leeuwenhoekweg 36 A11
2408 AN  Alphen aan den Rijn
0615127479

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

toparrow.png