Uw winkelwagen bevat 0 foto's en 0 produkten

Masterclass Northern Lights 2012-2013

Workshops & demo's22.4.2012 om 00:00 - 23:59 | Noorderlicht, Groningen | voorbij
Fotograaf: Inge Hondebrink

Je kunt je nog tot 15 juni inschrijven voor de derde editie van deze unieke 1 jaar durende masterclass voor professionele fotojournalisten en documentaire fotografen.

Doel van de masterclass is het ontwikkelen van je professionele vaardigheden en te leren hoe je, als fotograaf, je eigen werk kunt promoten.

Ervaringen deelnemers
Laura Zwaneveld: "Mijn reden om mee te doen was om mijn eigen projecten op een hoger niveau te krijgen. Om te leren met series te werken en om verhalen te vertellen. Maar het heeft me veel meer opgeleverd: meer zelfvertrouwen om met mijn portfolio naar potentiële klanten te stappen." En met succes, ondertussen heeft ze gepubliceerd in NRC en AD.

Inge Hondebrink: “Na de masterclass ben je beter in staat een goed portfolio samen te stellen en heb je meer skills om je werk internationaal te promoten en te presenteren.” Van Inge Hondebrink zijn in mei portretten en foto’s van Lodz te zien tijdens het Lodz FotoFestiwal in Polen.

SHARE
Periode
verder vandaag

Win a Photographic Trip of a Lifetime to Iceland

Fotowedstrijden3.10.2014-31.3.2015 | X-Rite

X-Rite Photo Europe, the specialist distributor for X-Rite’s range of products aimed at the photographic and video market, is today announcing the launch of a European prize draw in association with X-Rite Coloratti Einar Erlendsson and his business focusonnature.is which offers photographers a photographic workshop travelling across Iceland.
Lees verder »

Ali & Laila, een Amsterdamse familiegeschiedenis - Kadir van Lohuizen

Exposities & beurzen17.10.2014-8.3.2015 | Het Amsterdam Museum, Amsterdam
Fotograaf: Kadir van Lohuizen

Het Amsterdam Museum organiseert een tentoonstelling met nieuw werk van fotograaf Kadir van Lohuizen. De tentoonstelling Ali & Laila, een Amsterdamse familiegeschiedenis stelt de lotgevallen van de familie Rharib uit Amsterdam Oost centraal.
Lees verder »

De donkere kant van de schoonheid

Exposities & beurzen19.10.2014-1.2.2015 | Museum Gouda, Gouda
Fotograaf: dindi.

In de wintermaanden staat de hele benedenverdieping van Museum Gouda in het teken van “De donkere kant van de schoonheid”. Vier vrouwelijke kunstenaars laten hun nieuwste werk zien in de Toonzalen, het Ruim en de Gasthuiskapel. Samen vormen zij het Kunstenaars Collectief NOCTURNE.
Lees verder »

Vivian Maier - Street Photographer

Exposities & beurzen7.11.2014-1.2.2015 | Foam, Amsterdam
Fotograaf: Vivian Maier

Vivian Maier, Street Photographer is een overzichtstentoonstelling van het werk van een vrouwelijke straatfotograaf wiens indrukwekkende oeuvre pas tegen het einde van haar leven werd ontdekt en vervolgens direct een wereldwijde sensatie veroorzaakte.
Lees verder »

Op het eerste gezicht

Exposities & beurzen8.11.2014-8.2.2015 | Teylers Museum, Haarlem

Foto’s van mensen zoals jij en ik. Althans zo lijkt het. De bijschriften laten zien dat het niet zomaar portretten zijn. De mannen en vrouw zijn rond 1900 gemeten, gefotografeerd en geclassificeerd.
Lees verder »

New Horizons - Bruno van den Elshout

Exposities & beurzen10.11.2014-1.3.2015 | Panorama Mesdag, Den Haag

In 2012, heeft Bruno van den Elshout een jaar lang, iedere dag, ieder uur een fotoportret gemaakt van de Noordzeehorizon. Hij maakte hiervoor gebruik van een vast standpunt, en wel het dak van het hotel NH Atlantic in Kijkduin.
Lees verder »

Prix Pictet Sixth Cycle

Fotowedstrijden13.11.2014-8.7.2015 | Prix Pictet
Fotograaf: © Prix Pictet Ltd.

The theme of the sixth cycle is Disorder. The announcement was made at a Reception at the Musée d’Art Moderne de La Ville in Paris, during the annual Paris Photo photography fair.
Lees verder »

Jimmy Nelson

Exposities & beurzen15.11.2014-14.6.2015 | Afrika Museum, Berg en Dal
Fotograaf: Jimmy Nelson

Mensen uit verre streken kijken je aan. Je staat oog in oog met de prachtig uitgedoste mensen in overdonderende landschappen. Met de expositie JIMMY NELSON biedt het Afrika Museum de mogelijkheid om kennis te maken met het indrukwekkende werk van Jimmy Nelson.
Lees verder »

Polaroid camera huren
Wij verhuren Polaroid direct klaar camera's wanneer u slechts voor korte duur een Polaroid camera nodig heeft.
Klik voor informatie
Polaflyer: Polaroid fotomarketing
polaroid foto in een sticker flyer, ideaal voor fotomarketing
Klik voor informatie

Grachtenhuizen

Exposities & beurzen19.11.2014-27.2.2015 | Amstel Hotel, Amsterdam
Fotograaf: Arjan Bronkhorst

De fotoserie van fotograaf Arjan Bronkhorst toont het leven aan de gracht in Amsterdam's mooiste stadspaleizen.
Lees verder »

Look at me!

Exposities & beurzen20.11.2014-15.3.2015 | Tropenmuseum, Amsterdam
Fotograaf: Seydou Keïta © Seydou Keïta Photography Estate

Dagelijks delen miljoenen mensen wereldwijd foto’s van zichzelf. Het maken van selfies is een hype, ontstaan door de opkomst van digitale media, internet en social media. Maar is deze behoefte aan self imaging wel uniek voor onze tijd? Of is er een overeenkomst met portretkunst en andere vormen van zelf verbeelding uit andere tijden?
Lees verder »

Wildlife Photographer of the Year 2014

Exposities & beurzen21.11.2014-8.3.2015 | Museon, Den Haag
Fotograaf: Carlos Pérez Naval (Spanje)

De expositie is samengesteld uit de bekroonde foto’s van 'The Wildlife Photographer of the Year Competition', een prestigieuze internationale fotografiewedstrijd, waaraan ‘s werelds meest vooraanstaande natuurfotografen deelnemen.
Lees verder »

Nick Hannes - The Continuity of Man

Exposities & beurzen28.11.2014-1.2.2015 | FoMu, Antwerpen
Fotograaf: © Nick Hannes

“The Pacific may have the most changeless ageless aspect of any ocean, but the Mediterranean Sea celebrates the continuity of man.” (Ernle Bradford)
“De Stille Oceaan is misschien de meest onveranderlijke en tijdloze van alle oceanen, maar de Middellandse Zee viert de voortgang der mensheid.” (vrij vertaald)
Lees verder »

ARAKI- Ojo Shashu, Photography for the Afterlife: Alluring Hell

Exposities & beurzen19.12.2014-11.3.2015 | Foam, Amsterdam
Fotograaf: ARAKI

Foam presenteert met trots een omvangrijke solotentoonstelling van de beroemde Japanse fotograaf Araki. ARAKI Ojo Shashu – Photography for the Afterlife: Alluring Hell geeft een bijzondere reflectie op Araki’s oeuvre, dat bekend staat om een focus op het dagelijkse leven en de verweven thema’s van Leven (seks) en Dood. In de tentoonstelling zijn zowel Araki’s befaamde vroege werken te zien, alsook zijn meest recente en nooit eerder in Nederland vertoonde series. De presentatie toont een unieke en intieme kijk in het perspectief van een kunstenaar in de herfst van zijn leven.
Lees verder »

Tweehonderd jaar Koninkrijk Der Nederlanden Atlas Van Stolk

Exposities & beurzen20.12.2014-8.3.2015 | Kunsthal Rotterdam, Rotterdam

Honderden prenten, tekeningen, foto’s, kaarten, cartoons en affiches uit de Rotterdamse Atlas Van Stolk – atlas is het Oudnederlandse woord voor collectie – tonen het leven van de Nederlander gedurende twee eeuwen koninkrijk en laten zien hoe Nederlanders door de jaren heen naar zichzelf kijken.
Lees verder »

Andrew George

Exposities & beurzen11.1.2015-8.3.2015 | Fotogalerie Utrecht, Utrecht
Fotograaf: © Andrew George Veolia Environnement Wildlife Photographer of the Year 2011

Fotogalerie Utrecht opent een bijzondere expositie met het prachtige werk van natuur- en landschapsfotograaf Andrew George.
Lees verder »

Stranded in the Mystery Zone

Exposities & beurzen16.1.2015-29.3.2015 | Noorderlicht, Groningen

Stranded in the Mystery Zone geeft een fotografische inkijk in dit bezielde podium dat tegen de stroom in nog altijd dapper stand houdt als 'Club for the International Pop Underground'.
Lees verder »

People We’ve Met

Exposities & beurzen17.1.2015-14.3.2015 | Bergarde Galleries, Heerjansdam
Fotograaf: Boudewijn Bollmann

People We’ve Met is de duotentoonstelling van fotografen Marieke van der Velden en Boudewijn Bollmann. Beiden zijn geïnteresseerd in de mens achter het nieuwsverhaal.
Lees verder »

Linelle Deunk - This world is not mine

Exposities & beurzen23.1.2015-14.2.2015 | Kahmann Gallery, Amsterdam
Fotograaf: Linelle Deunk

Portret en documentair fotograaf Linelle Deunk vertrok naar Oeganda om het schoondrinkwaterproject ‘Water for Mukono’ van de MARIE-STELLA-MARIS Foundation te bezoeken met als resultaat de intieme zwart-wit serie: 'This world is not mine'
Lees verder »

De Donau Serie - Modefoto's door Erik Hup

Exposities & beurzen24.1.2015-12.2.2015 | Pulchri Studio, Den Haag

Couturier én kunstenaar Peter George d’Angelino Tap heeft in augustus 2014 een internationaal en Europees decor te geschapen voor de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden in Maastricht.
Lees verder »

Rotterdam in the Picture | 175 jaar fotografie in Rotterdam.

Exposities & beurzen24.1.2015-17.5.2015 | Nederlands Fotomuseum, Rotterdam
Fotograaf: © Hans Wilschut

Niet eerder is er over Rotterdam een tentoonstelling gemaakt die zo'n breed beeld geeft van zowel de stad als de fotografie die er is gemaakt sinds het medium bestaat.
Lees verder »

Zilveren Camera 2014

Exposities & beurzen25.1.2015-9.3.2015 | Fotomuseum Den Haag, Den Haag
Fotograaf: Pierre Cromm

Uit 5397 inzendingen van 664 deelnemers wint Crom met een reeks foto’s die hij voor het ANP maakte op de rampplek van de MH17. Hij zond zijn serie in voor de categorie Buitenland serie.
Lees verder »

Anne Geene – Kabinet van een onderzoeker

Exposities & beurzen31.1.2015-11.4.2015 | Het Noordbrabants Museum, 's Hertogenbosch | nieuw vandaag
Fotograaf: Anne Geene

Onder de noemer ‘Brabantse Nieuwe’ krijgen jonge, veelbelovende kunstenaars uit Noord-Brabant een podium in Het Noordbrabants Museum. In 2015 is het als eerste de beurt aan Anne Geene in een reeks van vijf.
Lees verder »

Fotokollektief Zuid Limburg

Exposities & beurzen4.2.2015-28.2.2015 | Fotogalerie Objektief, Enschede | verwacht
Fotograaf: Jack Burger

Van 4 februari tot en met 28 februari wordt in fotogalerie Objektief werk getoond van Fotokollektief Zuid Limburg, in 2014 winnaar van de landelijke clubwedstrijd van de Nederlandse fotobond (BNAFV).
Lees verder »

Homage Saul Leiter

Exposities & beurzen5.2.2015-4.4.2015 | Fifty One, Antwerpen | verwacht
Fotograaf: © Estate of Saul Leiter

Gallery FIFTY ONE is honoured to announce its homage exhibition showing the oeuvre of the late Saul Leiter (1923-2013), a long-term artist-friend of the gallery. This tribute will be conducted in both gallery spaces and will give a large overview of his tender, contemplative and abstract work, including black and white, 'Early Color' photography and gouaches on paper.
Lees verder »

Van Loon in Foam - Foto's van een Amsterdamse Familie

Exposities & beurzen6.2.2015-29.3.2015 | Foam, Amsterdam | verwacht
Fotograaf: Van Loon in Foam

Foam presenteert voor het eerst een tentoonstelling van Museum Van Loon. Na drie edities van Foam in Van Loon, waarbij Foam tijdens het inrichten van een nieuwe tentoonstelling in eigen huis werk liet zien in Van Loon, zijn de rollen nu omgedraaid.
Lees verder »